Solfex Raamdecoratie

 

Voor elk raam de perfecte oplossing op maat...

 

Goede zonwering verhoogt de kwaliteit van leven en werken. U reguleert de hoeveelheid licht en warmte die u in uw woon- of werkomgeving toelaat, u beschermt uw kostbare interieur tegen UV- straling, en u verfraait bovendien uw ruimten. Sommige typen zonwering werken zelfs sterk inbraakwerend.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige gordijn rolgordijn, vouwgordijn of een complexe totaaloplossing voor uw woon- werkproject.

Solfex Raamdecoratie ontwerpt raamdecoratie voor particulieren en bedrijven, we geven advies, leveren ideeën en we begeleiden het volledige traject tot en met de uitvoering. Voor elke mogelijke ruimte, van nieuwbouw huizen, klein of grote bedrijven en restyling.

 

Een balans van kwaliteit, persoonlijkheid en stijl. Dankzij eigen productie combineert Solfex creativiteit met kennis van zaken. Dit vertaalt zich in functionaliteit en de gewenste sfeer binnen zowel zakelijk als particulier interieur.


Voor haar klanten staat Solfex als partner op het gebied van woninginterieur. Solfex biedt een uitgebreid assortiment voor alle smaken, culturen en budget.


Bij ons kunt u een deskundig woonadvies verkrijgen, dit zowel over materiaal als kleurgebruik waarmee u uw eigen decoratie perfect kunt opstellen, uiteraard met daaraan gekoppeld onze mogelijkheden tot het opmeten, plaatsen en montage. Gevolgd door een overzichtelijke prijsopgave, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Wij bieden u een kwaliteitsproduct uit eigen fabriek.

Onze rol- vouwgordijnen worden voorzien van een kwalitatief hoogwaardige doek, een ketting bedieningssysteem en zijn verkrijgbaar in elke gewenste maat tot max. 350 cm breed en 300 cm hoog. Bij grote ramen (XL) hebben wij ook speciale oplossing, neem in dit geval contact met ons op.

Wij bieden een collectie aan van meer dan 150 populaire stoffen, in katoen, polyester en linnen. Van transparant tot verduisterend, van egaal vlakhangend tot gewolktbloezend, vele uni kleuren en dessins, met schulpranden en sierranden, in handbediend of gemotoriseerd, de rolgordijnen zijn vrij goed zelf te reinigen, bij ons bent u verzekerd van een sfeervol op maat gemaakte vitrage.

 

Neemt u even contact voor een afspraak en laat u voorlichten door de experts van Solfex, deze komen graag bij u thuis/ kantoor om onze stoffencollectie samen met u te bekijken en advies te geven voor een passende combinatie voor uw gehele interieur.